Fotovandenakker Best (Noord-Brabant)

Geen accountfoto

contactgegevens

bedrijfsnaam Fotovandenakker
adresgegevens Lijsterbes 1
5682GA  Best
telefoonnummer 0638743134
e-mailadres info@fotovandenakker.nl
website www.fotovandenakker.nl

over de fotograaf

Fotovandenakker is sinds 2010 actief in de bruiloften branche. Naast bruiloften doe ik enkel nog buitenshoots en mijd ik mijn studio zoveel mogelijk als ik kan. Eerlijke foto's met natuurlijk licht dat is wat voor mij het verschil maakt. Iedereen kan tegenwoordig wel een leuke foto maken maar je onderscheiden door net die momenten te zien, net die locaties of ornamenten te zien, dat maakt je anders als de "meute" aan fotograven die er al zoveel zijn. Regelmatig laat ik me nog steeds bijscholen door the best of the best zoals Damon Pijlman en Willy Kers. Dit om gewoonweg de frisse kijk van een andere fotograaf mee te nemen in mijn manier van doen.
Ik houd van een grapje en lach graag. Heel erg graag zelfs. En dat maakt het bijna altijd wel een gezellige dag die ik met mijn klanten ervaar. Kijk vooral eens onder fotovandenakker op facebook voor de laatste beelden.
Neem dan ook nog mijn scherpe tarieven in de markt, en het verhaaltje is compleet. Een goede en bondige reportage voorzien van unieke beelden voor een betaalbaar tarief.
En heb je vragen? Mail bel of stuur me een berichtje, en ik zal er alles aan doen om je een tevreden antwoord te geven.

sluiten