Blik en Bloos Fotografie Wagenberg (Noord-Brabant)

Accountfoto Blik en Bloos Fotografie in Wagenberg

contactgegevens

bedrijfsnaam Blik en Bloos Fotografie
adresgegevens Wagenstraat 78
4845CX  Wagenberg
telefoonnummer 0629566531
e-mailadres tamara@blikenbloos.nl
website www.blikenbloos.nl

over de fotograaf

De liefde aan elkaar verklaren, met iedereen die jullie lief is.

Dat is waar trouwen om gaat. Ik zal jullie iets verklappen: ik ben er dol op! Niets is mooier dan 2 mensen zien die hoteldebotel op elkaar zijn en dat graag vieren. Van een klein feestje tot een enorme party met alles erop en eraan. Ik vind het allemaal geweldig! Daarom ben ik er ook graag bij om jullie huwelijk te fotograferen. Het liefste al vanaf het begin, zodat ik ook alle voorbereidingen en details kan vastleggen zoals dé jurk, het pak, de sieraden, schoenen, make-up, de ringen, de uitnodigingen en wie weet wat nog meer.

Eén van mijn favoriete momenten is toch wel de first look, waarbij jullie elkaar voor de eerste keer in vol ornaat zien. Dat is een onbeschrijfelijk mooi moment, waarbij het geluk altijd van het gezicht van het bruidspaar af spat!

Samen foto’s maken is natuurlijk ook mooi, tijdens de koppelshoot met jullie beiden. Maar ook de ceremonie, het aansnijden van de taart, eventueel een kerkelijke ceremonie, het diner en het feest kan ik voor jullie op de gevoelige plaat zetten!

Ik hou van mooie dingen: die trotse glimlach als je vader jou in je trouwjurk weggeeft, de prachtig opgedekte dinertafels, die traan die je moeder wegpinkt tijdens de ceremonie, het “dansen tot je erbij neervalt” van je grote zus, de bijzondere details die jullie hebben aangebracht in de styling van jullie mooie dag, die emotionele speech van je beste vriend of de liefdevolle felicitatie van je oma. Dit alles zie ik door mijn lens en wil ik voor jullie vastleggen. Zodat jullie er nog jarenlang van kunnen genieten!

Ik hoop jullie te mogen leren kennen, zodat we er samen een fantastische herinnering van kunnen maken!

sluiten